Veerponten en veerboten in Nederland


Pontjes in de Benelux




[starten] [zoeken] [historisch]
[nieuws] [pontje_vd_maand]
[type_veerpont] [lijst_pontjes] [fietstochten]
[zeer_klein] [privé_pontjes] [links] [contact]


Nieuws over veerponten in Nederland

Fotos van (zeer kleine) pontjes gevraagd

Datum: 2024.04.03

Op deze website worden gegevens vermeld van diverse veerponten in de Benelux (en Duitsland en Engeland). Maar daarnaast bestaan er ook hele kleine veerpontjes, zeg maar speelpontjes, in een speeltuin of een pretpark. Die worden niet in de grote lijst vermeld.

Maar het is eigenlijk best aardig om die toch te vermelden. Daarom worden die in een zogenaamde verzamelbak vermeld, zie menu-item zeer-kleine-pontjes (bovenaan in het menu).

Door een trouwe lezer van deze website wordt vaak de lokatie van een klein pontje aangeleverd. Zo kom je de meest verrassende lokaties te weten waar een dergelijk klein pontje ligt.

Het zou fijn zijn als het mogelijk zou zijn om een foto van een dergelijk (klein) pontje erbij te zetten. Daarom de oproep aan alle lezers van deze website. Kent u een klein pontje (of ziet u er één in de lijst staan zonder foto) en heeft u er een foto van, dan zouden we het fijn vinden om die foto te ontvangen. LET OP: het mag alleen een foto zijn waar geen auteursrechten op liggen. Dus niet zomaar vanaf een webiste halen of vanaf google maps halen; dat mag niet. Alleen fotos door uzelf genomen of die waarvan u zeker weet dat er geen rechten liggen op het gebruik zijn toegestaan.